Despre noi

Experienta in furnizarea de suport IT

BEST TECH S.R.L. este prezenta pe piata IT brasoveana de peste 25 ani cu o experienta vasta in vanzarea si repararea imprimantelor, multifunctionalelor, copiatoarelor si a calculatoarelor.

Activand pe piata IT de foarte mult timp, crescand o data cu aceasta, am urmarit si inteles trendul . Consideram ca putem indruma clientii pentru a face cea mai buna alegere in momentul achizitiei unui echipament de printare/copiere pentru birou si acasa deoarece activam si pe piata reumplerilor de cartuse si putem face o analiza de costuri pertinenta si realista.Doar sub emblema Refill ART

In cazul in care cartusul prezinta vicii ascunse de fabricatie care nu pot fi descoperite in timpul reumplerii, precum si daca nu sunteti multumiti de calitatea tipariturii dupa efectuarea reumplerii, vi se returneaza contravaloarea serviciului.


Reumplerea si remanufacturarea cartuselor pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare. Asamblarea PC si service pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare. Vanzarea de echipamente de birou si consumabile ale acestora.


Parteneriate cu furnizori de top

Reseller

  • 1

    Doriti sa revindeti produsele sau serviciile noastre?
  • 2

    Detineti spatiu comercial pretabil acestui gen de activitate?
  • 3

    Ce trebuie facut in continuare...